бира БохемЪ

цена на дребно
2.69 лв.
цена за 1 бр. в Кашон
2.39 лв.
  • бира БохемЪ m1


500 ml
20 бр. x 500 ml
4.6 %
Чехия

Вид бира: Утоляваща жаждата светла бира, с хармоничен вкус и аромат, изразени хмелни характеристики и по-силно изразен мек вкус на малц, съчетан с горчивина на първокласен хмел.

Цвят: Бистър, светъл сламен до светлозлатист цвят.

Пяна: Кремообразна и плътна, бяла пяна.

Аромат: Мек, но плътен малцов аромат и рафиниран горчив завършек.

Вкус и послевкус: Плътен, свеж и приятно балансиран горчив вкус с типичен аромат на малц и благороден хмел. Сварена с висококачествен ечемичен малц, хмел от Жатец и вода от артезиански кладенци.

Натуралната и леко плодова характеристика на хмелa оставя поле за изява на малцовия вкус, като изразената горчивина дава контрапункт на сладостта на малца, за да се получи търсеният баланс.

Изборът на маята, която се ползва за асортимента, е продиктуван от неутралния й характер. С всичко това насочваме фокуса към баланса малц / хмел и хармонията в общото впечатление, характерни за добрите бири.

По-слабо изразена газировка, по-лека, бистра и светла, с по-малко аромати.

Алкохол: 4,6%; Сухо вещество: 11%

цена за 1 бр. лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1