бира Ginger Joe Stone

4.59 лв.
  • бира Ginger Joe Stone m1


330 ml
8 %
Австралия

Легендата за Джинджър Джо е вдъхновена от 'Джинджър' Джоузеф Стоун, мустакираният лондонски зеленолист и знаменит основател на благородния дом на камък. Легендата припомня, че Джо е бил фанатичен за дразнещия вкус на корена на джинджифила (лат. Zingiber Officinale) и че първото му „потапяне в джинджифила“ около 1740 г. дава бакшиш, който буквално пее върховете на неговия „тахе“ - изображение, сега обезсмъртено на всеки бутилка от тази нова и разбъркваща енергична алкохолна варена джинджифил. 
За да опитате истински изтръпващия танг и изтръпването на Джинджър Джо, опитайте тези вкусни съвети: Прехвърлете се във висока тумба над кули от лед / Освободете пищната си либерация с лимон или липа /Пръскайте на тире, за да добавите пролет и блясък / Разбъркайте ягоди, родословие с мента и зашеметяващи пиячи.

4.59 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1