ABSOLUT Vodka

цена на дребно
1.89 лв.
цена за 1 бр. в Стек
1.69 лв.
  • ABSOLUT Vodka m1


50 ml
12 бр. x 50 ml
40 %
Швеция

"Име: Absolut Vodka Original
Алкохолно съдържание: 40%
Absolut Vodka е шведска водка, направена единствено от натурални съставки и за разлика от други водки, няма добавена захар. Характерният ѝ пивък житен вкус е богат, комплексен и мек, завършващ с лека нотка на сушени плодове.
Държава: Швеция
Подробности за производителя:
Åhus, Sweden, The Absolut Company Ab, 117 97 Стокхолм, Швеция

Съвети за консумация:
Добавете 1 част Absolut  и 3 части тоник, налейте във висока чаша върху кубчета лед.
Съставки на продукта: Зимна пшеница, изворна вода
История на продукта:
През 1879 Ларс Олсън Смит въвежда метода на постоянна дестилация, с която лансира първата „Absolut Rent Bränvin“ („Абсолютно Чиста Водка“). Вместо обичайните три-четири пъти водката се дестилира безброй пъти. 100 години по-късно, тя е представена като Absolut. Също както тогава (и днес) Absolut се произвежда в Ахюс - родният град на Ларс Олсън Смит и мястото, където пшеницата за направата на водката расте. И тъй като начинът на производство на Absolut няма да се промени, така и вкусът на истинската водка ще остане същият." 

 

цена за 1 бр. лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1