365 продукта
Пакетни промоции безалкохолни напитки
4 / 9
Промо пакет -17% плодова напитка Dellos Banana
плодова напитка Dellos 240 ml кен
Цена за кен 1.07 лв. Цена за 1 бр. на едро: 24 бр. в Стек 0.89 лв.

Промо пакет -15% бяло вино Zelanos Chardonnay
вино Zelanos 750 ml бутилка
Цена за бутилка 14.39 лв. Цена за 1 бр. на едро: 6 бр. в Кашон 12.19 лв.

Промо пакет -17% плодова напитка Dellos Limonada Pomegranate
плодова напитка Dellos Limonada 1000 ml бутилка
Цена за бутилка 1.74 лв. Цена за 1 бр. на едро: 12 бр. в Стек 1.45 лв.

Промо пакет -17% плодова напитка Dellos Limonada Pomegranate
плодова напитка Dellos Limonada 500 ml бутилка
Цена за бутилка 1.25 лв. Цена за 1 бр. на едро: 12 бр. в Стек 1.04 лв.

Промо пакет -17% плодова напитка Dellos Aloe Vera Zero
плодова напитка Dellos 500 ml бутилка
Цена за бутилка 2.10 лв. Цена за 1 бр. на едро: 20 бр. в 1.75 лв.

Промо пакет -17% Плодова напитка Dellos Red Grape
плодова напитка Dellos 240 ml кен
Цена за кен 1.07 лв. Цена за 1 бр. на едро: 24 бр. в Стек 0.89 лв.

Промо пакет -17% плодова напитка Dellos Limonada

Промо пакет -17% плодова напитка Dellos Limonada

Промо пакет -17% плодова напитка Dellos Mix Fruit With Coconut Pieces

Промо пакет -29% студен чай Сан Бенедето Зелен

Промо пакет -29% студен чай Сан Бенедето Лимон

Промо пакет -8% Минерална артезианска вода Фиджи 500мл
минерална вода 500 ml пластмасова бутилка
Цена за пластмасова бутилка 4.00 лв. Цена за 1 бр. на едро: 12 бр. в Кашон 3.70 лв.

Промо пакет -21% Минерална артезианска вода Фиджи 1л
минерална вода 1000 ml пластмасова бутилка
Цена за пластмасова бутилка 6.00 лв. Цена за 1 бр. на едро: 12 бр. в Кашон 4.75 лв.

Промо пакет -10% детски натурален сок Queen's Disney Екзотик
детски натурален сок Queen's 200 ml с картонена кутия
Цена за 0.99 лв. Цена за 1 бр. на едро: 27 бр. в Стек 0.89 лв.

Промо пакет -17% плодова напитка Dellos Limonada Zmeura & Rasberry
плодова напитка Dellos Limonada 1000 ml пластмасова бутилка
Цена за пластмасова бутилка 1.74 лв. Цена за 1 бр. на едро: 12 бр. в Кашон 1.45 лв.

Промо пакет -28% Натурална минерална вода 330мл Бяла вода

Промо пакет -26% Натурална Минерална вода 500мл Бяла вода

Промо пакет -28% Натурална Минерална вода 1,5л Бяла вода

Промо пакет -20% Вино Шато Карнобат 3л Траминер

Промо пакет -15% KAPATOVO SAUVIGNION BLANC, VIOGNIER

Промо пакет -17% тоник Thomas Henry Tonic Water
тоник Thomas Henry 200 ml стъклена бутилка
Цена за стъклена бутилка 2.89 лв. Цена за 1 бр. на едро: 24 бр. в Кашон 2.39 лв.

Промо пакет -21% тоник Thomas Henry Cherry Blossom
тоник Thomas Henry 200 ml стъклена бутилка
Цена за стъклена бутилка 3.29 лв. Цена за 1 бр. на едро: 24 бр. в Кашон 2.59 лв.

Промо пакет -21% тоник Thomas Henry Spicy Ginger Beer
тоник Thomas Henry 200 ml стъклена бутилка
Цена за стъклена бутилка 3.29 лв. Цена за 1 бр. на едро: 24 бр. в Кашон 2.59 лв.

Промо пакет -21% тоник Thomas Henry Pink Grapefruit
тоник Thomas Henry 200 ml стъклена бутилка
Цена за стъклена бутилка 3.29 лв. Цена за 1 бр. на едро: 24 бр. в Кашон 2.59 лв.

Промо пакет -19% сироп Finest Call Elderflower
сироп Finest Call 1000 ml пластмасова бутилка
Цена за пластмасова бутилка 22.29 лв. Цена за 1 бр. на едро: 2 бр. в Кашон 17.99 лв.

Промо пакет -19% пюре Real Pineapple
пюре Real 500 ml пластмасова бутилка
Цена за пластмасова бутилка 22.00 лв. Цена за 1 бр. на едро: 2 бр. в Кашон 17.79 лв.

Промо пакет -19% пюре Real Kiwi
пюре Real 500 ml пластмасова бутилка
Цена за пластмасова бутилка 19.29 лв. Цена за 1 бр. на едро: 2 бр. в Кашон 15.59 лв.

Промо пакет -19% пюре Real Blackberry
пюре Real 500 ml пластмасова бутилка
Цена за пластмасова бутилка 22.00 лв. Цена за 1 бр. на едро: 2 бр. в Кашон 17.79 лв.

Промо пакет -19% пюре Real Passion Fruit
пюре Real 500 ml пластмасова бутилка
Цена за пластмасова бутилка 22.89 лв. Цена за 1 бр. на едро: 2 бр. в Кашон 18.49 лв.

Промо пакет -19% пюре Real Cherry
пюре Real 500 ml пластмасова бутилка
Цена за пластмасова бутилка 22.00 лв. Цена за 1 бр. на едро: 2 бр. в Кашон 17.79 лв.

Промо пакет -17% плодова напитка Dellos Aloe Vera
плодова напитка Dellos 1500 ml бутилка
Цена за бутилка 4.71 лв. Цена за 1 бр. на едро: 12 бр. в 3.90 лв.

Промо пакет -21% минерална вода Солан Де Карбас 330мл

Промо пакет -21% минерална вода Солан Де Карбас

Промо пакет -19% минерална вода Солан Де Карбас

Промо пакет -25% минерална вода Солан Де Карбас 1.5л

Промо пакет -19% естествено газирана минерална вода Пелистерка Лимон
естествено газирана минерална вода Пелистерка 500 ml пластмасова бутилка
Цена за пластмасова бутилка 0.99 лв. Цена за 1 бр. на едро: 12 бр. в Стек 0.80 лв.

Промо пакет -17% плодова напитка Bundaberg Blood Orange
плодова напитка Bundaberg 375 ml бутилка
Цена за бутилка 3.19 лв. Цена за 1 бр. на едро: 12 бр. в Стек 2.66 лв.

Промо пакет -17% плодова напитка Bundaberg Pink Grapefruit
плодова напитка Bundaberg 375 ml бутилка
Цена за бутилка 3.19 лв. Цена за 1 бр. на едро: 12 бр. в Стек 2.66 лв.

Промо пакет -19% студен чай Сан Бенедето 330мл Праскова БЕЗ ЗАХАР КЕН


Меню Любими 000.00 лв.
Нагоре