Специална Селекция  - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Специална Селекция

Цена
Цена
Цена дребно 9.09 лв.
Цена на едро 7.69 лв.
Цветът е тъмно кафяв с медни нюанси и шоколадов оттенък. Отличава се с плътен, приятно - хармоничен вкус и аромат на бадеми, преплетени с кафе и сладко от череши.
Цена дребно 24.69 лв.
Цена на едро 20.99 лв.
 Една великолепна комбинация от завладяващи аромати, сила и минерална свежест, характерни за вината на Черноморскол.
Цена дребно 8.79 лв.
Цена на едро 7.49 лв.
Ликьорното вино Кагор притежава наситен рубинен цвят, аромати на сладко от вишни и шоколад, които се допълват от леко загатнати дъбови нотки от отлежаването в дъбови бъчви.
Цена дребно 15.89 лв.
Цена на едро 13.49 лв.
 Плодовият разкож на Мерло ще ви очарова още сега. Аромати на сочни вишни, пикантни подправки, касис и шоколад се съчетават в безупречна структура, а леко загатният дъб добавя нюанси на тост и кафе. Разточително - дългият послевкус гали приятно с фини&
Цена дребно 15.89 лв.
Цена на едро 13.49 лв.
 Ръчно събиране на гроздето и внимателен подбор на гроздовете. Ферментация в съдове от неръждаема стомана, последвана от отлежаване на виното в дъбови бъчви. 

 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1