вино Етно 750мл Совиньон Блан и Мискет/ ЕТНNО

7.50 лв.
  • вино Етно 750мл Совиньон Блан и Мискет/ ЕТНNО  m1


ETHNO Совиньон блан и Мискет е живо, игриво и изпълнено с обещания вино, което си отива на почти всичко.

ETHNO Совиньон блан и Мискет е живо, игриво и изпълнено с обещания вино, което си отива на почти всичко.
Опитайте свежест като никоя друга.
Совиньон блан е характерен със своя интересен, цитрусов нос, докато Мискет е известен с нежността на растителния характер и билковите си акценти. Ако ги съчетаем както в ЕТНО Совиньон блан и Мискет, се получава живо, игриво и изпълнено с обещания вино, което си отива на почти всичко.

Аромат: нежен и лек с растителен характер. Долавят се свежи билкови и цветисти акценти, зелена ябълка и свежи цитрусови нотки.
Вкус: колко е добър ЕТНО Совиньон блан и Мискет? Може само да предполагате. Игрива елегантност, съчетана с финна структура и приятен мек финал.
Комбинирайте с: пролетни интересни салати, рибни предястия, морски дарове със сметанов сос, полутвърди сирена и още...и още...
Препоръчваме го: със слънце, плаж, пясъчни замъци и около басейни, та дори и надуваеми.
Награди:
Сребърен медал от "VINOBALKANIKA" 2013
Сребърен медал от "The Balkans Wine Competition" 2012

Представяме ви ВИНАРСКА ИЗБА ЕТНО...

...разположена в Сунгурларската долина – един от традиционните винарски райони на България. Регионът на Сунгурларе е известен с богата си история и култура в областта на лозарството и винарството. Тук се отглеждат и винифицират едни от най-добрите родни бели и червени винени сортове, типични за нашите георграфски ширини.
Специфичният микроклимат на Сунгурларската долина се обуславя от близостта на Стара планина и Черно море, както и от наличието на оградни склонове и изложения, които благоприятстват за добър, естествен, въздушен дренаж. Тези климатични условия, съчетани с характерните песъчливо-глинести и канелено-горски почви, както и контролирания добив наложен от човешкия фактор, дават възможност за производството и получаването на вина с оригинални вкусови качества, характерни аромати и хармонично съчетаване на киселини, алкохол и екстракт.

Белите вина ETHNO са с примесени плодови и цветисти аромати, хармонични и със свежи киселини. Червените вина ETHNO са с аромати на черни горски плодове и подправки, свеж структуриран и хармоничен вкус и гладки танини.

7.50 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1