Глушник - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Глушник

17.49 лв.
Отлично се комбинира със сушени колбаси и шпек, азиатски пролетни рулца.
16.41 лв.
Притежава фин пикантен акцент, напомнящ свеж здравец.Отлично се комбинира със сушени колбаси и шпек, азиатски пролетни рулца.
24.30 лв.
Съчетава се чудесно с пикантни блюда, ястия с патешко и морски дарове.
16.10 лв.
Подходящо е с всички салати, зеленчуци на скара, леки предястия и бяло месо.
16.10 лв.
Красив прасковено розов цвят. Свеж нос с нотки на розов грейпфрут и дренки.
9.68 лв.
Красив прасковено розов цвят. Свеж нос с нотки на розов грейпфрут и дренки.Средно тяло с комплексен финал с нотки на череша с костилка и сушени треви. Комбинира се с кози сирена, средиземноморски рецепти и морски дарове.
9.68 лв.
Красив искрящ сламест цвят. Носът е фин и комплексен с нотки на бели цветя, лайм и нектарини. Средно тяло, леко пикантен завършек на вкуса. Подходящо е с всички салати, зеленчуци на скара, леки предястия и бяло месо.
23.10 лв.
Съчетава се с ястия от червено месо, дивеч, телешки стек или скара.
16.24 лв.
Бистър и красив златист цвят. Ефектен нос с нежни нотки на бели рози, лайм и портокалови корички. Сух и леко пикантен вкус. Ефектно вино, подходящо за консумация като летен аператив. Допълва свежи предястия, прошуто с пъпеш и риба.

Гроздето от региона е добре известно с отличните си характеристики за производство на вино, поради състава на почвата и ветровития климат.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1