Катаржина - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Катаржина

Цена
Цена
Произход
Сорт
% Алкохол
10.17 лв.
 Виното отлежава 6 месеца във Френски дъбови бъчви – 35% от партидат
53.94 лв.
Искрящ, дълбок, пурпурен цвят. Богат аромат на тютюн, нотки на зрели червени плодове, пипер, вишна и добре интегриран дъб. Виното има богато, плътно, сочно тяло със силно изразен обем и мощ. Финалът е дълъг и мек, дъбът е много добре интегриран.
18.45 лв.
Виното се съчетава много добре с печени червени меса, пикантни ястия и сушени меса.

Избата "Катаржина Естейт" е открита през 2007 год. Благодарение на уникалния тероар, съчетан с професионализма и страстта на екипа, избата от самото начало се отличава с високо качество и иновативност. За 11 години вината на Катаржина Естейт печелят над 300 отличия от престижни международни конкурси, което е признание не само за избата, но и за българското вино. Използват традиционни винарски техники, за да се доближат до елегантността и изискаността на "Стария свят". Целта е да бъде открит балансът между плода, киселините, дъба и танините. 


 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1