Vineyards Selection - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Vineyards Selection

С бликаща гордост ви представяме новата BRUT колекция в тероарната серия вина Vineyards Selection. BRUT серията включва две пенливи вина – бяло и розе. Направени изцяло по традиционния метод за естествено пенливо вино (ЕПВ), по който се правят шампанско вината във Франция. И двете пенливи вина са MILLESIME, което означава, че са създадени само от една реколта, а това е белег за особено високото им качество.
Vineyards Selection Brut Blanc de Blancs е от микрорайон Тенево, а розето – от Тополица. И двата тероара са особено благоприятни за отглеждане на грозде, а лозята са посадени според „Розата на ветровете“. Това е моряшки термин и обозначава честотата, посоката и силата на ветровете за даден район като по този начин лозята са защитени от силните ветрове, но и се възползват от морските въздушни течения.

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1