Йостерайх  - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Йостерайх

52.47 лв.
Изключително ефектната му опаковка - имитация на златно кюлче, го прави ефектен подарък за специални поводи, който гарантирано ще впечатли всички!
Цена дребно 29.99 лв.
Цена на едро 29.99 лв.
23 каратовите златни частици, подчертават елегантността му и създават усещане за "златен дъжд" в бутилката.Златото в бутилката трябва да се консумира и е безопасно за здравето.
Цена дребно 26.99 лв.
Цена на едро 26.99 лв.
Цвят: свеж 
24.99 лв.
Име станало нарицателно за това специално пенливо вино, то е балансиран купаж от сортове Грюнер Велтлинер и Велшризинг, с плодов аромат и приятно жива киселинност.
пенливо вино Österreich Gold
пенливо вино Österreich Gold Black Friday
-20%
23.99 лв. 2999 лв.
Име станало нарицателно за това специално пенливо вино, то е балансиран купаж от сортове Грюнер Велтлинер и Велшризинг, с плодов аромат и приятно жива киселинност.

Йостерайх Голд е пенливо вино, известно с прозвището ,,Златното шампанско''. То е балансиран купаж от сортове Грюнер Велтлинер и Велшризинг, с плодов аромат и приятно жива киселинност. Добавените 23 каратови златни частици, му придават благородност и стил и влияят положително върху организма. Изключително ефектната му опаковка - имитация на златно кюлче, го прави перфектен подарък за специални поводи, с който гарантирано ще впечатлите всички!

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1