пенливо вино ВИЛА САНДИ - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

пенливо вино ВИЛА САНДИ

8.02 лв.
Вкусът на това пенливо вино е свеж и цитрусов, напомнящ за зелена ябълка. Цветът е сламено жълт. Изключително подходящо вино за разхлаждане в летните месеци. 
16.49 лв.
Вкус: жълта ябълка, банан, мед, свеж, кремообразенСвежестта е поради голямата киселинност. Това просеко подхожда прекрасно за аператив. 
16.49 лв.
С флорален вкус и аромат на праскови аромати, като деликатно докосва небцето с балансирана сладост. Много хармонично и приятно за пиене.
21.99 лв.
От хълмовете на Montello и Asolo Hills идва Asolo Prosecco, върховен израз на фини мехурчета. Богатството на тероара се изразява във виното - богат цвят и аромати, които напомнят златна ябълка и круша.
10.55 лв.
Класически Венециански аперитив на основата на вино. Отличава се с атрактивен портокалов цвят и добър баланс на сладко-горчив вкус. Подходящ за аперитив, както и за консумация по всяко време на деня, добре се комбинира с всякакви снаксове.Температу
14.29 лв.
Идеално за аперитив с приятели. Четири броя в една опаковка по 200мл. 
20.89 лв.
Просеко Вила Санди 750мл Супериоре Валдобиадене Спуманте Брут DOC- VALDOBIADENE PROSECCO SUPERIORE DOCS EXTRA DRY
13.19 лв.
Цвят: фин, блед, сламеножълт. Аромат: плодов, флорален, с нотки на зрели  ябълки и планински цветя. Вкус: сух, свеж, с плодово докосване на небцето, и хармоничен финал след това.
4.68 лв.
Цвят: красив, блед, сламен, живАромат: ябълка, крушаВкус: мек и добре балансиран
20.89 лв.
Много бледо сламено жълт цвят и красив  перлаж. Интензивен плодов аромат с ясни нотки на узрели златнати ябълки. Приятен и елегантен вкус , който напомня цветисти усещане за акациеви цветя. Свежо , леко сладко и меко на небцето. Приятен, плодов и хармо
54.99 лв.
Интензивни аромати и киселинност. Вкусът е мек и деликатен. 
вино Хюго Ла Джиоса 750мл
-15%
8.99 лв. 1055 лв.
Напитка,  която се сервира с няколко листа от мента, много лед и резен лайм. Напитката е превъзходна за освежаване в топлите летни вечери.
пенливо вино Вила Санди спуманте Ил Фреско 750мл Розе
-14%
11.29 лв. 1319 лв.
Лек и ярък розов цвят. Фин и деликатен перлаж. Плодов и цветист букет с деликатни нотки на неузрели златни ябълки и малки планински цветя. Вкусът е сух, свеж и пикантен, с плодов и хармоничен послевкус.
пенливо вино Вила Санди Ла Джиоса 750мл Фраголино росо
-13%
11.99 лв. 1385 лв.
Ароматът е интензивен. Долавят се нотки на ягоди и къпини. Вкусът е интензивен и пикантен. 
пенливо вино Вила Санди 750мл Спуманте Рибола Джала и Минерална вода АКВА ПАННА
-19%
28.89 лв. 3549 лв.
Това вино на Villa Sandi е нещо изключително рядко – белият местен сорт на Фриули Венеция-Джулия наречен Рибола Джала почти не се среща в пенлив вариант. С красив и искрящ зеленикаво-златист цвят и фин нос с нотки на, мед, акация, портокалов цвят и бел

Винарната е известна в световен мащаб със своите вина и по-специално с Prosecco. Семейство Moretti Polegato, посветено на културата на виното и собственик на Villa Sandi, популяризира основите на съвременната култура на лозите и винаги е присъствало в района. Винарската изба е добре известна по целия свят заради своите вина и по-специално заради Prosecco. "

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1