вина от Аржентина - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

вина от Аржентина

Цена
Цена
Произход
Сорт
Тип
% Алкохол
14.90 лв.
Червено, богато и интензивно вино. Предложение за храна: телешко и еленско месо. 
3.30 лв.
Леко до средно плътно вино. Жълт цвят с ярки зелени нюанси. 
Цена дребно 30.49 лв.
Цена на едро 24.99 лв.
Сервирайте това сухо бяло вино от Аржентина със силни ястия от морски дарове като скариди с билково ризото, ястия със сос Nantua или ястия с птиче месо
10.90 лв.
Леко до средно плътно вино.
Цена дребно 32.99 лв.
Цена на едро 26.99 лв.
Тази комбинация от различни лозови компоненти води до вино с повишена сложност и уникален характер, което има естествен баланс, концентрация и отчетлива сортова идентичност.
10.90 лв.
Богато и плодово розе. Съчатава се много добре с ястия, чиято основа са домати. 
Цена дребно 62.49 лв.
Цена на едро 50.99 лв.
Отлежаване: 14 месеца в дъбови бъчви.
3.30 лв.
Finca Las Moras Malbec е пълноценно вино от десертно-подобен климат. 
Цена дребно 82.49 лв.
Цена на едро 67.49 лв.
Препоръчителна t на виното при консумация: 16-18 C
Цена дребно 41.19 лв.
Цена на едро 36.89 лв.
​Стареене: 12 месеца барел.
Цена дребно 12.99 лв.
Цена на едро 10.99 лв.
Концентрирани грейпфрут, ябълки и круши плодови аромати са в унисон с изтънчен minerality водеща в нова свеж финал.
50.40 лв.
На нос виното разкрива максимална елегантност: конфитюр от зрели плодове, балсамови нотки, меки цветисти нотки, типични за Малбек. В устата виното има сладко начало, плътна структура, балансирани танини, алкохол и киселини. 
47.25 лв.
Изключително плътно вино с меки, сладки и запомнящи се танини, които са придружени от вкус на сини сливи, кедър и ликорис. Плътно и гъсто, с усещане за конфитюр в устата, виното предлага продължителен, настойчив и запомнящ се финал.
34.65 лв.
Ароматът е комплексен, с акценти на конфитюр и зрели червени плодове, допълнени от балсамико от Таната и пикантни нотки от Каберне Фран. Във вкуса се отварят сладки нотки от Малбека, придаващи сила и структура.
Цена дребно 12.99 лв.
Цена на едро 10.99 лв.
Характеризира се със силен аромат на черни плодове и нотки на шоколад.
18.80 лв.
Дълбок, пурпурен цвят с виолетови оттенъци. Вкусът е концентриран, танините са меки и добре балансирани. Финалът е дълъг и настойчив.
Цена дребно 12.99 лв.
Цена на едро 10.99 лв.
Леко, чисто вино със зряла киселинност.
18.80 лв.
Интензивни аромати на тропически плодове, фини нотки на дъб, както и млечни тонове. Тялото е плътно, а финалът – дълъг и хармоничен.
13.55 лв.
Ароматът е комплексен; намек на ананас и бяла праскова се комбинират с нотки на ванилия. Виното е с добра структура, финалът е продължителен и елегантен.
12.90 лв.
Червено, богато и интензивно вино. Подходяща храна: телешко и еленско месо.  
22.00 лв.
 Предложение за храна: телешко и еленско месо. 
10.90 лв.
Много освежаващ и продължителен вкус на небцето.
10.80 лв.
Виното е със забележителен виолетово - червен цвят, повдигнати виолетови аромати и пикантни ръбове на небцето. Ароматът му е интензивен, плодов, с финни флорални нотки, които хармонират с ароматите идващи от контакта му с дъб. Свежо, с меки танини, дел
10.90 лв.
Finca Las Moras Malbec е пълноценно вино от десертно-подобен климат. 
10.80 лв.
Светло - жълтият цвят със златисти отблясъци и аромат на пресни тропически плодове, правят това вино атрактивно, приятно и елегантно с деликатен финал.Идеално за аперитив, с пушена пъстърва и меки сирена. Да се сервира при 8 C.

Аржентинa се нaреждa сред десетте най-големи лозарски нaции нa светa. Винaрските региони нa Аржентинa сa рaзположени в зaпаднaтa чaст на странaтa, по протежението и в подножието нa Андите. Уникалнa хaрактеристикa зa aржентинските лозя е тяхнатa височинa. Известни винени региони са: Мендоза, Сан Хуан, Ла Риоха, Салта, Катамарка, Неукен и Рио Негро. 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1