вина от Аржентина - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

вина от Аржентина

Цена
Цена
Произход
Сорт
Тип
% Алкохол
14.90 лв.
Червено, богато и интензивно вино. Предложение за храна: телешко и еленско месо. 
Цена дребно 30.49 лв.
Цена на едро 24.99 лв.
Сервирайте това сухо бяло вино от Аржентина със силни ястия от морски дарове като скариди с билково ризото, ястия със сос Nantua или ястия с птиче месо
Цена дребно 12.19 лв.
Цена на едро 10.39 лв.
Леко до средно плътно вино.
Цена дребно 32.99 лв.
Цена на едро 26.99 лв.
Тази комбинация от различни лозови компоненти води до вино с повишена сложност и уникален характер, което има естествен баланс, концентрация и отчетлива сортова идентичност.
Цена дребно 62.49 лв.
Цена на едро 50.99 лв.
Отлежаване: 14 месеца в дъбови бъчви.
Цена дребно 82.49 лв.
Цена на едро 67.49 лв.
Препоръчителна t на виното при консумация: 16-18 C
Цена дребно 38.90 лв.
Цена на едро 34.99 лв.
​Стареене: 12 месеца барел.
Цена дребно 12.99 лв.
Цена на едро 10.99 лв.
Концентрирани грейпфрут, ябълки и круши плодови аромати са в унисон с изтънчен minerality водеща в нова свеж финал.
50.40 лв.
На нос виното разкрива максимална елегантност: конфитюр от зрели плодове, балсамови нотки, меки цветисти нотки, типични за Малбек. В устата виното има сладко начало, плътна структура, балансирани танини, алкохол и киселини. 
47.25 лв.
Изключително плътно вино с меки, сладки и запомнящи се танини, които са придружени от вкус на сини сливи, кедър и ликорис. Плътно и гъсто, с усещане за конфитюр в устата, виното предлага продължителен, настойчив и запомнящ се финал.
34.65 лв.
Ароматът е комплексен, с акценти на конфитюр и зрели червени плодове, допълнени от балсамико от Таната и пикантни нотки от Каберне Фран. Във вкуса се отварят сладки нотки от Малбека, придаващи сила и структура.
Цена дребно 12.99 лв.
Цена на едро 10.99 лв.
Характеризира се със силен аромат на черни плодове и нотки на шоколад.
Цена дребно 12.99 лв.
Цена на едро 10.99 лв.
Леко, чисто вино със зряла киселинност.
18.80 лв.
Интензивни аромати на тропически плодове, фини нотки на дъб, както и млечни тонове. Тялото е плътно, а финалът – дълъг и хармоничен.
13.55 лв.
Ароматът е комплексен; намек на ананас и бяла праскова се комбинират с нотки на ванилия. Виното е с добра структура, финалът е продължителен и елегантен.
12.90 лв.
Червено, богато и интензивно вино. Подходяща храна: телешко и еленско месо.  
Цена дребно 24.49 лв.
Цена на едро 20.90 лв.
 Предложение за храна: телешко и еленско месо. 
Цена дребно 12.19 лв.
Цена на едро 10.39 лв.
Много освежаващ и продължителен вкус на небцето.
10.80 лв.
Виното е със забележителен виолетово - червен цвят, повдигнати виолетови аромати и пикантни ръбове на небцето. Ароматът му е интензивен, плодов, с финни флорални нотки, които хармонират с ароматите идващи от контакта му с дъб. Свежо, с меки танини, дел
Цена дребно 12.19 лв.
Цена на едро 10.39 лв.
Finca Las Moras Malbec е пълноценно вино от десертно-подобен климат. 
10.80 лв.
Светло - жълтият цвят със златисти отблясъци и аромат на пресни тропически плодове, правят това вино атрактивно, приятно и елегантно с деликатен финал.Идеално за аперитив, с пушена пъстърва и меки сирена. Да се сервира при 8 C.

Аржентинa се нaреждa сред десетте най-големи лозарски нaции нa светa. Винaрските региони нa Аржентинa сa рaзположени в зaпаднaтa чaст на странaтa, по протежението и в подножието нa Андите. Уникалнa хaрактеристикa зa aржентинските лозя е тяхнатa височинa. Известни винени региони са: Мендоза, Сан Хуан, Ла Риоха, Салта, Катамарка, Неукен и Рио Негро. 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1