Продажби:+359 887 000 900

G.H. Mumm Cordon Rouge 750 ml

Наличен
9899лв.

Сорт: Бленд

Алкохолно съдържание: 12%

Разфасовка: 750 ml

Съд: бутилка

Бранд: G.H. Mumm

Произход: Франция

579

Product thumb
G.H. Mumm Cordon Rouge 750 ml
9899лв.

Основна информация

  • Бранд:G.H. Mumm
  • Държава:Франция

Характеристики

  • Сорт:Бленд
  • ABV:12%
  • Разфасовка: 750 ml

Описание

От 1876 г. емблематичното кюве със своето смело червено крило сигнализира за началото на един запомнящ се момент: хубави моменти с добри приятели. Смесено от палитра от 120 круа, Mumm Cordon Rouge изразява богатото разнообразие от тероари на шампанско, винаги в свежия, жизнен стил, който е подписът на Пино Ноар, емблематичното грозде на Къщата.

Изработен от богата палитра от повече от 120 села, представящи цялото разнообразие на региона Шампан във Франция, Mumm Cordon Rouge е характерното кюве на Maison Mumm. Това изключително брют шампанско съчетава характерния за Mumm сорт грозде, Пино Ноар от Монтан дьо Реймс и Обе; с Шардоне от Кот де Блан, Сезане, Витрят и Об; и Мьоние от долините на Марна и Ардре и Монтан дьо Реймс.

Mumm Cordon Rouge е красиво представено в емблематична бутилка, украсена с червена панделка, която отдава почит на Почетния легион от 1876 г.

Отлежало минимум 20 месеца в избите на Maison Mumm, това вино е идеално като аперитив сред приятели или мързеливи Неделен брънч – тези моменти, когато всичко просто щрака и положителната енергия тече: истински приятели, които споделят истински разговор, всички са спокойни в радостна, дружелюбна атмосфера.

Заповядайте в нашия нов шоурум

Очакват Ви много ниски цени!
Адрес: гр. София, ул. Градинарска 5А

Nokov and Son Showroom
Меню Любими 000.00 лв.