шампанско G.H. Mumm Cordon Rouge

-21%
75.90 лв. 9590 лв.
  • шампанско G.H. Mumm Cordon Rouge m1

*Промоцията важи до изчерпване на наличните количества750 ml
12 %
Бленд
Франция

От 1876 г. емблематичното кюве със своето смело червено крило сигнализира за началото на един запомнящ се момент: хубави моменти с добри приятели. Смесено от палитра от 120 круа, Mumm Cordon Rouge изразява богатото разнообразие от тероари на шампанско, винаги в свежия, жизнен стил, който е подписът на Пино Ноар, емблематичното грозде на Къщата.

Изработен от богата палитра от повече от 120 села, представящи цялото разнообразие на региона Шампан във Франция, Mumm Cordon Rouge е характерното кюве на Maison Mumm. Това изключително брют шампанско съчетава характерния за Mumm сорт грозде, Пино Ноар от Монтан дьо Реймс и Обе; с Шардоне от Кот де Блан, Сезане, Витрят и Об; и Мьоние от долините на Марна и Ардре и Монтан дьо Реймс.

Mumm Cordon Rouge е красиво представено в емблематична бутилка, украсена с червена панделка, която отдава почит на Почетния легион от 1876 г.

Отлежало минимум 20 месеца в избите на Maison Mumm, това вино е идеално като аперитив сред приятели или мързеливи Неделен брънч – тези моменти, когато всичко просто щрака и положителната енергия тече: истински приятели, които споделят истински разговор, всички са спокойни в радостна, дружелюбна атмосфера.

-21%
75.90 лв. 9590 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1