Вино Шато Тейсие Вию Шато Мазера 2010г 750мл

177.45 лв.
  • Вино Шато Тейсие Вию Шато Мазера 2010г 750мл m1


750 ml
Каберне Фран и Мерло
Франция,Бордо

Гроздето е брано ръчно вмалки касетки. Касетките се изсипват върху първите сортиращи маси, където гроздовете, които не могат да достигнат нормални плодови качества, автоматично се премахват през решетки. Шест сортировъчни машини премахват всеки грозд, който не отговаря на стандарта за качество. По този начин плодовете, които стигат в модерната изба, са изключителен материал, с който да се работи. Мацерация протича при ниски температури. Ферментацията се провежда при сравнително високи температури. Малолактичнатаферментация е в нови френски дъбови бъчви. Отлежава в барици между 14 и 18 месеца.

Свеж аромат на сини, червени и черни плодове, пролетни цветя и дъб на заден план. Вино с хубава структура, плътно и мощно. Интензивно и комплексно с дълъг и свеж финал.

177.45 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1