Мази | Masi - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Мази

117.60 лв.
Дълбок, почти непрогледен рубинено червен цвят със светли оттенъци. Много атрактивен нос с концентрирани и комплексни аромати на зрели череши и печени сливи. Осезателна сладост в устата придружава вкусът на зрели череши и горски плодове и мекото докосв
26.15 лв.
Сламено жълт цвят с медни оттенъци. Атрактивен букет със свежи нотки на праскова и ябълка. Свежо и плътно на небцето, във вкуса се усещат нотки на бели стафиди и лимонени кори, в комбинация с типичната минералност. Финалът разкрива добър баланс и забел
249.90 лв.
Непрозрачен рубинено - червен цвят с бледи кафеникави отражения. Мощен и елегантен нос, с аромата на черешов ликьор и сливи с нотка на тамян. Плътно и авторитетно на небцето с нотки на горчиви череши и боровинки.
183.75 лв.
Непрозрачно червено на цвят, с подчертан вискозитет. Нотки на ядки, смесени с печени плодове и канела, оформят комплексен букет. Аромати на варени череши и сладки подправки. Отличен баланс между киселинност и меки танини.
84.00 лв.
Непрогледен жив червен цвят. Мощен нос с аромати на боровинки и диви къпини, смесени със зелени аромати на мента и гора. Добра киселинност и меки танини, водещи до дълъг, но изключително елегантен и копринен послевкус.
103.74 лв.
Дълбок непрогледен рубинено-червен цвят. На нос се усеща аромат на сливи и печени череши, с нотки на кафе. Величествено и елегантно, с вкус на череши и какаово масло, меки нотки на боровинка и сладки подправки. Атрактивен и дълъг финал.
44.00 лв.
Цветът е малиново червен с виолетови оттенъци. Атрактивно на нос с аромати на сухи подправки, дребни плодове и ванилия. Много плътно на небцето с отличен вкус на зрели боровинки, сливи, канела и подправки. Добре балансирано с меки танини.
34.65 лв.
Дълбок червен цвят с пурпурни оттенъци. Впечатляващо на нос с типичен букет на сушено грозде, резултат от метода Апасименто. Впечатляващо вино, съдържащо добре балансирани танини, изключително елегантно с вкус на череши, сливи и тъмен шоколад.
156.45 лв.
Атрактивен пикантен букет с аромат на череши. Изключително мощно и балансирано в устата, с вкус на зрели плодове, череши и касис. Плътни и кадифени танини, добра киселинност и продължителен финал с привкус на ванила и какао.
50.40 лв.
Атрактивен пикантен букет с аромат на череши. Изключително мощно и балансирано в устата, с вкус на зрели плодове, череши и касис. Плътни и кадифени танини, добра киселинност и продължителен финал с привкус на ванила и какао.
14.60 лв.
Интензивен, рубинено-тъмночервен цвят с виолетови оттенъци. Атрактивен пикантен букет с аромат на череши. Изключително мощно и балансирано в устата, с вкус на зрели плодове, череши и касис. Продължителен финал с привкус на ванила и какао.
20.90 лв.
Атрактивен медено-цитрусов нос, подсилен от нотки на бели цветя и лимонова кора. Първото усещане в устата е типичната свежест на Пино Гриджо, последвано от неочаквана плътност и вкус на праскови и сушени кайсии. Продължителен финал с хармонична цитрусо
11.34 лв.
Златисто-жълт цвят със зеленикави оттенъци. Атрактивен медено-цитрусов нос, подсилен от нотки на бели цветя и лимонова кора. Продължителен финал с хармонична цитрусова свежест и меден привкус.
19.85 лв.
Черешово червен цвят с виолетови оттенъци. Щедър букет от виолетки, зрели череши и подправки като канела и карамфил избухват от чашата. На вкус виното е свежо, с добра структура и киселини и копринени танини. Черешите преобладават във вкуса, с нотка ва
15.65 лв.
Интензивно и жизнено, виното е с керемидено червен цвят и силен аромат на череши и сушени сини сливи с нотки на пипер. Свежо и подканящо, разкрива в устата интересен баланс на червени горски плодове, диви ягоди и касис. 
16.70 лв.
Интензивно на нос преобладава цветист букет с нюанси на тропически плодове и особено ананас. Привлекателна свежест на небцето, балансирана от кадифена структура, вкус на пъпеш и зряла круша изпълват устата.
26.15 лв.
Блед сламено жълт цвят със зеленикави оттенъци. Хармоничен букет с нотки на ябълки и круши в комбинация с бели цветя, подчертан от високата минералност. Свежо в устата с атрактивен и продължителен финал.Отличен аперитив. Много добре се съчетава&
79.80 лв.
Дълбок рубинено-червен цвят с виолетови оттенъци. Експресивен нос с аромати на печени плодове, сливи и череши в компанията на какао и кафе. В устата е плодово, изключително балансирано, интригуващо деликатно с меките си танини и приятна киселинност. Мо
25.10 лв.
Комбинира непринуденост със стил, сила и величие. Интензивен, рубинено-тъмночервен цвят с виолетови оттенъци. Атрактивен пикантен букет с аромат на череши. Изключително мощно и балансирано в устата, с вкус на зрели плодове, череши и касис. Плътни и кад

Историята на Мази започва през 1772 г., когато семейство Боскаини придобива престижни лозя в малката долина, наречена „Vaio dei Masi”, което е произходът на името на компанията. След повече от 200 години страстно винопроизводство компанията все още е в семейни ръце, управлявана от шестото и седмото поколение.
 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1