ликьор Bottega Cappuccino

20.99 лв.
  • ликьор Bottega Cappuccino m1


500 ml
Италия

Bottega Cappuccino е крем ликьор, с изкушаваща сладост и умерено съдържание на алкохол. Характеризира се с нотки на мляко и кафе.

Капучино е комбинация от кафе и горещо мляко под налягане. В Италия, страната където е най-широко разпространено, се консумира сутрин преди или след закуска. През 18 век напитката е разпространена основно във Фриули-Венеция и Австро-Унгарската империя. Bottega Cappuccino се произвежда от алпийско мляко и се смесва внимателно с подбрано кафе. Това са определени сортове арабика с етиопски произход. В допълнение от щипка захар, този ликьор придобива балансирана сладост и кремообразно усещане.

Цвят: Лате, искрящ с лешникови нюанси.
Аромат: Хармоничен баланс между кафе и мляко с нотки на препечени ядки, карамел какао и ванилия. На финал се усещам сушени плодове.
Вкус: Изкушаващ. Вкусът на сметана остава на небцето, придружен е от горчивината и свежестта на кафето.

20.99 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1