OLMECA BLANCO

39.15 лв.
  • OLMECA BLANCO m1


700 ml
38 %
Мексико

"Име: Olmeca Tequila Mexico Blanco
Алкохолно съдържание: 38%
Описание:
Olmeca Blanco е с висококачествена текила, дестилирана изключително само в медни казани за постигане на възможно най-висока чистота, която се бутилира непосредствено след дестилацията.
Държава: Мексико
Подробности за производителя:
Pernod Ricard  Mexico 
Съвети за консумация:

OLMECA CRANBERRY
Olmeca Blanco 50 ml
Сок от червена боровинка 125 ml
Украса: Резенчета лимон
Чаша: Висока стъклена чаша
Начин на приготвяне: Налейте във висока стъклена чаша с лед и разбъркайте.

Съставки на продукта: Сок от агаве, вода и мая
История на продукта:
Създадена през 1967 г., Olmeca е висококачествена текила. Нейният специален и уникален производствен процес съчетава ръчно подбрани растения агаве, обработка в тухлени пещи, култивирани дрожди и дестилация в малки медни казани. Olmeca Tequila се произвежда единствено в дестилационната фабрика Destilería Colonial de Jalisco, намираща се в Арандас, в Лос Алтос де Халиско. Районът Лос Алтос е с надморска височина от 2100 м. Това е регион, известен като областта, която стои в основата на щата Халиско. Богатата червена почва, характерна за района на Лос Алтос, е ключов елемент за уникалния профил на Олмека: подправен с плодов букет, балансиран и естествено сладък." 
 

39.15 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1