вина от Чили - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

вина от Чили

Цена
Цена
Произход
Сорт
Тип
% Алкохол
12.72 лв.
Цвят: Бистър жълт, със зелени оттенъци.Аромат: Характерен за сорта, с цитрусови, прасковени и тревисти нотки.Вкус: Лек, свеж и балансиран.Комбинация с храна: Миди, риби с л
7.90 лв.
Цвят: Червен цвят с виолетови нюанси.Аромат: На носа е плодово с нотки на ягоди.Вкус: Небцето е свежо, с добра киселинност, приятни танини и нотки на зрели червени плодове. Приятен финал.
16.90 лв.
Цвят: Червен цвят с виолетови нюанси.Аромат: На носа е плодово с нотки на ягоди.Вкус: Небцето е свежо, с добра киселинност, приятни танини и нотки на зрели червени плодове. Приятен финал.
16.90 лв.
Цвят: Наситен и интензивен рубиненочервен цвят.Аромат: На носа аромати на черни череши и сливи с нотки на подправки.Вкус: Небцето е обло, мощно, със сладко меки танини и балансирана кисел
Цена дребно 12.79 лв.
Цена на едро 11.76 лв.
 
Цена дребно 6.69 лв.
Цена на едро 6.19 лв.
 
Цена дребно 6.69 лв.
Цена на едро 6.19 лв.
Интензивен рубинен цвят с виолетов оттенък. Носът е все още много млад, с акцент на виолетки, свеж черен плод, ванилия и пудра захар. Средно, сладко тяло с приятна зърнеста структура, и ароматен, бонбонов край.
Цена дребно 12.79 лв.
Цена на едро 11.76 лв.
 
Цена дребно 3.76 лв.
Цена на едро 3.10 лв.
Вино с вибрираща и освежаваща киселинност, средно тяло, с дълъг и упорит послевкус.
3.20 лв.
Бяло, тропическо и балансирано вино. Предложение за храна: пиле и пуйка. 
2.95 лв.
Финалът е устойчив в устата.
2.95 лв.
Цвят: бледожълт със зелени тонове. 
Цена дребно 9.49 лв.
Цена на едро 8.79 лв.
 
Цена дребно 28.99 лв.
Цена на едро 26.69 лв.
Виното се характеризира със златисто - зелен цвят, Впечатляващ аромат на цитрусови плодове, зелена ябълка, хрупкава  круша, ананас. Виното е с балансирана киселинност и добра минералност.  Виното е приятно за консумация както самостоятелно, так
103.95 лв.
Алтаир се характеризира с интензивен и плътен тъмно червен цвят. Виното разкрива аромати на малина, касис и боровинка, подсилени от подправки, натурален шоколад и кедър. В устата е комплексно и плътно, с намек на свежи плодове. 
82.95 лв.
Дълбок пурпурно червен цвят. Елегантно на нос, доминират минерални графитени тонове и аромати бял пипер, консервирани меса (колбаси) и черни череши. Елегантно вино със забележителна киселинност, със сочни и кадифени танини.
82.95 лв.
Интензивен червен цвят с виолетови оттенъци. Елегантен нос с аромати на зрели черни плодове, черен пипер, карамфил, тютюн и кедър. Изключително плътно в устата с кадифени танини и настойчив финал.
70.35 лв.
На нос е елегантно, зряло и интензивно, нотки на касис и черни череши. На небце виното е богато и добре концентрирано с отличен баланс на танини и киселинност. Виното е изразително и елегантно, леко минерално, с дълъг и настойчив финал.
51.45 лв.
Сидерал се характеризира с интензивен рубинено-червен цвят. Виното разкрива интензивни и изразителни аромати на малина и слива, подсилени от елегантни дъбови нотки. В устата е свежо и балансирано, фино и елегантно, с интензивен плодов характер.
26.15 лв.
Интензивен букет с аромати на зрели горски плодове, череши, сливи, касис, подправки, черен пипер, ментол преплетени с нотки на шоколад, кафе и мока. Многопластово, елегантни и плътно вино с дълъг послевкус.
26.15 лв.
Интензивен рубинено червен цвят с виолетови оттенъци. Изключителна интензивност на аромата, доминират флорални нотки, в комбинация с нотки на препечено, ванилия и натурален шоколад. Финалът е интензивен и продължителен.
26.15 лв.
Дълбок, интензивен червено-лилав цвят. Много елегантен, комплексен, минерален, интензивен и пикантен букет, с перфектен баланс между плодове и дъб. Виното разкрива нотки на къпини и сливи, с нежни аромати на черен пипер, паприка и шоколад. 
Цена дребно 14.90 лв.
Цена на едро 13.68 лв.
 
Цена дребно 11.99 лв.
Цена на едро 10.79 лв.
Това вино Коно Сур Токорнал 750мл Шардоне е с приятен златист цвят. 
Цена дребно 13.39 лв.
Цена на едро 11.99 лв.
Цвят: интензивно рубинен 
Цена дребно 11.99 лв.
Цена на едро 10.79 лв.
Виното Коно Сур Токорнал 750мл Мерло (Cono Sur Tocornal Merlot) притежава приятен аромат на горски ягоди. 
Цена дребно 15.89 лв.
Цена на едро 14.19 лв.
Елегантен, изразителен и облечен в зелено-жълто оцветяване
Цена дребно 15.89 лв.
Цена на едро 14.19 лв.
Дълбок, впечатляващ рубинено-червен цвят, което предполага, концентрирано грозде, добито в подходящия момент. 
Цена дребно 15.89 лв.
Цена на едро 14.19 лв.
Това вино Коно Сур Бициклета 750мл. Мерло е тъмно и интензивно. 
Цена дребно 14.09 лв.
Цена на едро 12.59 лв.
Облечен в свеж лилаво червен цвят, това е чувствен Коно Сур Бициклета 750мл. 
Цена дребно 15.89 лв.
Цена на едро 14.19 лв.
Коно Сур Бициклета 750мл Карменер притежава дълбок, красив цвят червен кармин, типичен за сорта на това вино.
26.15 лв.
Почти прозрачен, бледо жълт цвят със зелени оттенъци. Ароматът е интензивен и деликатен.  Виното е свежо, плодово и добре балансирано. Киселинността е добра, тялото е плътно, финалът е дълъг, с минерален привкус.
Цена дребно 18.29 лв.
Цена на едро 16.29 лв.
Ярко жълто със златисти нюанси, това вино Коно Сур Резерва Еспециал 750мл Шардоне е признато за не
Цена дребно 18.29 лв.
Цена на едро 16.29 лв.
Силно влияние на Тихия океан и червените глинести почви са единодушни 

Чили е най-дългата и тясна страна в света, разположението й на картата е изключително интересно, а тя самата е много благоприятна за отлеждане на грозде. Знаменит испанец - Мигел Торес, за първи път прозира винарския потенциал на Чили. Климaтът може дa се опише приблизително кaто средизменоморски, но огромното предимство тук сa дългите, топли и сухи летa и сериозния въздушен дренаж. 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1