Беса Валей - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Беса Валей

Категории
Цена
Цена
Произход
Сорт
% Алкохол

ENIRA MERLOT

750 ml
Цена дребно 13.89 лв.
Цена на едро 10.59 лв.
Това вино е с наситено червен цвят и етерични отблясъци. Ароматът е интензивен с изразени дървесни нотки. Вкусът е балансиран, комплексен и запомнящ се. Виното е със средна плътност, добре структурирано, очароващо с хармония между горски плодове, сливи
Цена дребно 6.99 лв.
Цена на едро 0.00 лв.
Виното е с отличен баланс, чудесен финал и позволява съхранение.
Цена дребно 13.89 лв.
Цена на едро 10.59 лв.
На нос, в това вино преобладават червени плодови аромати (малина и касис), с леки нюанси на ванилия.На вкус е със деликатно тяло, преливащо в дълъг финал с много меки и нежни танини.
84.50 лв.
Syrah by Enira носи типичните черти на вината от сорта Сира. Препечен хляб, дървесни и лютиви нотки на носа. В устата виното е плътно, със силни и добре структурирани танини. Завършекът е мек, после вкусът дълъг.
65.99 лв.
Първоначален сладък вкус, след което се разкрива цялата плътност на тялото му. Танините с дървесна нотка, чудесно се балансират с послевкуса на червени плодове.

ENIRA MERLOT

375 ml
Цена дребно 7.22 лв.
Цена на едро 5.88 лв.
Носът е малинов, леко дървесен. Кадифената атака от червени плодове е последвана от сладки танини. Плътен вкус, без горчивина. Вино, представящо перфектно лозовите насаждения със сорта Мерло. Ароматът е средно интензивен с умерено плодово присъствие и&
Цена дребно 13.89 лв.
Цена на едро 10.59 лв.
Cabernet by Enira 2012 притежава характеристиките на тихите вина и е сухо по състав. Виното e винифицирано по класическа френска технология и е съзрявавало 10 месеца във френски дъбови бъчви. 
7.22 лв.
Притежава наситен гранатено червен цвят. Впечатлява със силен плодов аромат, който се развива в типичен за сорта букет от вкусове. Тялото е плътно, обемно и заоблено, с перфектен баланс между меките дъбови и зрелите танини на гроздето. 
Цена дребно 66.71 лв.
Цена на едро 49.90 лв.
Цветът е бледо розов - характерен за розе. Вкусът и ароматът са свежи. Затваря се с тапа от корк. 
6.49 лв.
Носът е интензивен и свеж, разкриващ букет от аромати с преобладаващи цитруси и цветя. Добре структурирано и оформено вино с богат, балансиран и сочен вкус,последван от приятен послевкус. Изключително атрактивно и запомнящо се вино.
18.00 лв.
Виното е селектирано от най-добрите бъчви на реколтата, произведено е от подбрано грозде от с. Ореховица до Плевен. Притежава наситен гранитовочервен цвят. Атрактивно вино с интензивен аромат на горски плодове, шоколад и пикантни подправки. Вкусът е ха

ENIRA RESERVE

750 ml
Цена дребно 29.99 лв.
Цена на едро 22.95 лв.
Аромат: интензивен, дълготраен и ангажиращ, сложна комбинация от плодови нюанси и деликатен дъбУста: мощен и сложен, вкусът впечатлява с кадифена мекота и топлина 
Цена дребно 16.49 лв.
Цена на едро 11.99 лв.
Виното Enira Rosé 2019 се характеризира със светлорозов цвят с оранжев нюанс. Чудесен букет, изграден от аромати на банан, праскова, круша и цветя.
ENIRA 2016
-8%

ENIRA 2016

1500 ml
56.99 лв. 6199 лв.
 
Цена дребно 15.56 лв.
Цена на едро 11.99 лв.
Вкусът е мощен, комплексен и хармоничен. Добре структурирани меки танини, засегнати от стареене в дъбови бъчви, дава на вкуса усещане за топлина и дължина. 
вино Енира  Резерва Магнум дървена кутия
-21%
69.90 лв. 8799 лв.
Ароматът е пикантен с дървесни нотки. Впечатлява с интензивен вкус, пълнота на тялото, силни танини в средата и дървесни финални тонове. Богато и хармонично, Enira Reserva 2007 е вино с превъзходна дължина и чудесен послевкус. Виното е балансирано и ха

ENIRA WHITE

750 ml
Цена дребно 21.99 лв.
Цена на едро 14.99 лв.
 

В близост до село Огняново, Пазарджишко, се намира модерната, международна винарна - Беса Валей. Разположена е сред хълмовете, между планината Родопи и река Марица. Винарна "Беса Валей" предлага дегустация по предварителна резервация.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1