Гленгласа | Glenglassaugh - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Гленгласа

Категории
Цена
Цена
70.65 лв.
Бутилирано без студена филтрация и с естествен светло-златист цвят.Аромат на карамел и тофи, ядки, шери, млечен шоколад и мед. Зрели сливи и портокал. Земни тонове и меки овъглени дъбови нотки.Сладък, заоблен вкус, със сметанова текстура.
88.62 лв.
Лек класически стил с морски отенъци. Екстремно плодов аромат
79.50 лв.
Сладост, плътност и пушек се балансират в едно. Сингъл малц за ценители на островните уискита. Една нова експресия. 
87.45 лв.
Този експериментален сингъл малц е финиширал в бъчви от руби порт, с плодови нотки, сладък ечемик, леко пикантен дъб. 
90.06 лв.
Изключително богат аромат на свежи плодове, шербет, захаросани плодове, заедно с канела, бял пипер.      
90.06 лв.
Сладки сметанови нотки, ябълков пай, вълни от торфени аромати, лагерен огън. 

Дестилерията Гленгласа, в източния край на красивия залив Санденд, е основана от полковник Джеймс Моир през 1875 г. Той бързо си създава репутация за правене на качествено уиски и компанията просперира.
Той управлявал дестилерията с двамата си племенници до 1892 г., когато 
Гленгласа се произвежда с помощта на най-високото качество на шотландския ечемик и традиционните методи за дестилация, като основният акцент е върху качеството. Докато много дестилерии станаха много автоматизирани, Glenglassaugh все още е изработен от малък, висококвалифициран екип, посветен на създаването на продукт с най-високо качество. Подбрани са само най-хубавите бъчви, които бавно да узряват в крайбрежните складове, докато той е готов.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1